Asculta piesa Paulei Seling & Ovi pentru Eurovision!

Paula Seling si Ovi se inscriu din nou in competitia Eurovision cu piesa Miracle. Melodia a scapat in urma cu cateva zile in varianta demo pe net, dar acum o putem asculta in varianta masterizata si suna foarte tare!

Miracle este scrisa de Ovi Jacobsen, Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen si va fi inscrisa pentru selectia nationala Eurovision, care a inceput oficial astazi.

PLAY!

Duetul carismatic al celor doi le-a adus locul 3 la competitia internationala din 2010, iar acum Paula Seling & Ovi vor sa dea lovitura cea mare. Dupa participarea la concurs, atat solista cat si Ovi au fost asaltati cu nenumarate propuneri de a canta piesele unor compozitori din tari ca Suedia, Marea Britanie sau Croatia. Insa pana la a ajunge din nou in postura de a ne reprezenta pentru a doua oara, in Danemarca, trebuie sa treaca prin etapa preselectiilor. Incepand de astazi, doritorii isi pot trimite piesele pentru a intra in competitie, dar mai multe detalii despre aceasta etapa puteti afla aici.

Anul trecut Cezar Ouatu ne-a reprezentat la Malmo insa nu a reusit sa obtina decat locul 13 cu un show si o piesa care au fost deopotriva controversate sau apreciate pentru curaj.

Cum vi se pare Miracle? Poate ajunge in finala selectiei nationale?


5 comentarii

  • Niciodata nu am crezut mai tare intr-o piesa participanta la Selectia Nationala! Bucuresti 2015

  • Suna bine melodia. Totusi nu e o melodie care ar putea sa castige (e cam in genul melodiei Germaniei de anul trecut, insa nu atat de buna), dar am putea spera la un top 10.

    Apropo, Paula&Ovi au luat locul 3, iar Cezar locul 13.

  • Cu tot respectul pentru cei doi, melodia nu e de eurovision. E o simpla piesa dance-house de nivelul Inna - Don't let the music die.

  • Piesa e draguta, dar e ptr radiourile noastre, care nu prea cred ca o vor difuza pentru ca se aude numai "Bella" si alte rahaturi de acest gen.

  • Faină melodia. Aşteptăm să ascultăm şi restul pieselor. happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL