Asculta toata piesele de pe coloana Fifty Shades Darker

Fifty Shades Darker a ajuns oficial in cinematografe, asa ca acum putem si noi sa ascultam toate piesele incluse pe filmul care continua povestea lui Mr. Grey. Printre piese regasim un track intepretat de Sia- Helium, dar si o super colaborare intre Nicki Minaj si Nick Jonas - Bom Bidi Bom.

Pe langa ei, ii mai regasim pe John Legend cu One Woman Man, The-Dream (Code Blue) si, evident, pe Taylor Swift si Zayn Malik cu I Don't Wanna Live Forever, care deja beneficiaza de un videoclip.

Varianta acustica a acestui single o gasiti aici, atat Zayn cat si Taylor au venit cu versiunile solo pentru single-ul ce promoveaza acest soundtrack. Primul film a adus adevarate hituri care au ramas in playlisturile radiourilor luni de zile si au devenit adevarate hituri. Earned It a fost unul dintre ele, piesa lui The Weeknd a ajuns pe locul al treilea in Hot 100 si a avut un videoclip regizat chiar de cel care a semnat si regia filmului, in care a aparut si Dakota Johnson. Ellie Goulding a ajuns in clasamentele muzicale a peste 25 de tari cu Love Me Like You do si tot pe locul al treilea in Hot 100.

Care e piesa voastra preferata de pe Fifty Shades Darker?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL