Asculta trei piese noi de la Fifth Harmony cu Missy Elliot si Fetty Wap

Fetele de la Fifth Harmony mai au putin pana cand isi vor lansa noul album de studio, dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa asteptam pana atunci sa ascultam trei piese noi. All In My Head (Flex) e un featuring cu Fetty Wap, iar Not That Kind of Girl include o cateva versuri de la Missy Elliott.


 All In My Head e confirmat deja ca fiind cel de-al doilea single pe care Fifth Harmony il va promova de pe noul lor album, 7/27. Track-ul e o productie urban-pop si suna perfect pentru a fi un hit pentru aceasta vara.

Not That Kind of Girl a luat din sunetul anilor 80, cu un pic de funk si pare influentat de muzica lui Janet Jackson, fiind in alta zona, complet diferita fata de precedentul track.

That's My Girl aduce in prim plan, din nou, saxofonul si pare a fi track-ul dedicat femeilor pe care nici un album de acest gen nu trebuie sa il rateze.

 

Fifth Harmony deja au lansat un single care a prins topurile; Work From Home a ajuns pe pozitia a cincea in Hot 100 si pe locul intai in Mainstream Top 40 si US Rhythmic. E pentru prima oara de la Buttons al celor de la Pussycat Dolls cand un single al unui grup de fete ajunge intre primele cinci clasate.

Ce ziceti de aceste piese? Curiosi sa ascultati intreg albumul?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL