Asculta varianta ungureasca pentru Vara nu dorm, hitul lui Connect-R!

Nici maghiarii nu dorm vara, iar de asta ne asigura Konvektor in parodia/cover a piesei lui Connect-R, "Nyáron nem alszom".

Zile de vara pline de inspiratie pentru vecinii nostrii din nord-vest, care au pus de un cover pentru hit-ul lui Connect-R, "Vara nu dorm". 

Varianta "Nyáron nem alszom" a celor de la Konvektor a fost contestata de bloggerii romani, pusa la perete si lovita cu rosii. Care mai de care au afirmat ca de fapt e o parodie iar limba maghiara e o limba pocita. O scanteie si focul s-a aprins, urmand discutii peste discutii care evident s-au indepartat de la subiect.

Eu zic sa fim obiectivi si sa ascultam aceasta noua varianta mai jos. ENJOY!

Un singur lucru e clar, Connect-R a lansat unul dintre cele mai mari hit-uri din ultimul timp in Romania iar ca dovada sta cover-ul de fata dar si cel al Innei din concertul sustinut la Timisoara. Vara nu dormim pentru ca nu avem nici un pic de somn.

Cum va suna "Vara..." in maghiara? Merita un like sau nu?


23 comentarii

  • 21. viorel petcu in 15.10.2012 /20:11

    jmekera

  • highes beles

  • 23. Chivulescu elisabeta in 02.01.2017 /05:35

    O piesa foarte bine tradusa.Cine spunea ca e o limba imposibila?ACELA PROBABIL ABIA VORBESTE ROMANA!!EU SUNT TRILINGVA si am facut pasiune pentru alte doua.
    De ce Parodie? Traducerea e f. buna. E in spiritul piesei lui ConectoR, ba chir nu mi-am imaginat ca s-ar putea traduce atat de firesc.Maghiarii au dat o sansa in plus sa fie piesa cunoscuta si in Ungaria

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL