Avicii feat. Rita Ora - Lonely Together (piesa noua)

Dupa o perioada de pauza de peste un an, Avicii revine si nu oricum. Pe langa piesa cu Rita Ora, Lonely Together, DJ-ul si producatorul suedez lanseaza si un EP - Avici, cu sase piese care sa ne aline setea de muzica noua marca Avicii.

 

I'm really excited to be back with music once again, it has been a long time since I released anything and a long time since I was this excited over new music!"My focus on this first EP of the album was to get a mix of new and old songs, some that fans have been asking about/waiting for mixed with brand new songs that they haven't heard before!"

Pe langa colaborarea cu Rita Ora, Avicii a mai inclus un featuring cu AlunaGeorge si Sandro Cavazza si suna exact a ceea ce ne doream de la el: fara trap, fara bass amplificat, doar sound-ul pe care am inceput sa il apreciem si emblematic pentru producatorul de 28 de ani. 
 

Avicii - Avici Tracklist

1. Avicii ft. Vargas & Lagola 'Friend of Mine'
2. Avicii ft. Rita Ora 'Lonely Together'
3. Avicii ft. Billy Raffoul 'You Be Love'
4. Avicii ft. Sandro Cavazza 'Without You'
5. Avicii ft. AlunaGeorge 'What Would I Change It To'
BONUS TRACK: Sandro Cavazza 'So Much Better' (Avicii Remix)

Anul trecut, Avicii si-a anuntat retragerea din zona live, spunand ca desi muzica i-a oferit o viata confortabila, are alte multe interese pe care ar vrea sa le urmeze si nu apuca. Totusi, a precizat ca nu va renunta la muzica si ca le va vorbi in continuarea fanilor prin intermediul acesteia. Pe Avicii il stiti datorita unori hituci cu David Guetta ca Sunshine, dar si pentru piese ca Wake Me Up, You Make Me, Hey Brother, Levels sau Waiting for Love.

Rita Ora, la randul ei, revine dupa o perioada in care nu s-a ocupat atat de muzica, cat de cariera ei ca actrita, model si om de televiziune. Anul acesta, in schimb, o ascultam cu cel de-al doilea album de studio, iar primul single, Your Song, produs alaturi de Ed Sheeran, se descurca destul de bine.

Va place noul EP Avicii?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL