Bibanu Mixxl feat Doddy - Putin noroc (videoclip)

Dupa ce a avut "Zile Bune, Zile Rele", pe radio, Bibanu MixXL lanseaza cu "Putin Noroc", primul single de anul acesta alături de Doddy.

Piesa in sine este o colaborare la care au participat foarte multi artisti, desi vocile care se aud apartin doar lui Bibanu, Doddy si un cor de copii. La compozitia piesei au participat, atat Karie cat si Ginni, în prima faza la DopeFilm, apoi Boier Bibescu Si Danut Ene au orchestrat Piesa la 13studio. Paula Duca s-a ocupat de selecția corului de copii (Karina, Orlando, Vlad, Nina) copii care apar in clipul piesei.

Bibanu MixXL:. "Chiar am nevoie de ... putin noroc. Am avut o perioada foarte lunga de Zile Bune, dar si Rele iar piesa asta vine intr-un moment in care ma detasez de tot ce a fost nociv în jurul meu, incluzand prieteni nu tocmai bine alesi. Piesa este o incursiune în trecutul nostru ca si copii, cand toti eram sinceri si nu ne puneam piedici ci ... doar ne ajutam. Toti am fost crescuti si educati impreuna, dar fiecare a inteles asta diferit. Sunt constient ca oamenii nu prea se schimba, doar devin mai abili iar tot ce pot face este sa sper, zambind, la putin noroc. "

Doddy:. "Mi-a placut subiectul piesei de la prima auditie, ba chiar mai repede, de la primul refren. Nu am avut nicio ezitare în colaborarea cu Bibanu, la fel cum nu au avut nici Puya, Delia ("La fel"), Sisu si multi alti artisti care au ceva in comun: sisteme de valori."

Productia videoclipului este semnata DopeFilm si Roton, regizor Dan Popescu aka Bibanu MixXL, DOP Andrei Ursu.

Noi pariem ca va ajunge no.1 intr-un timp record! Esti de acord?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL