Bibanu MixXL si Puya - Campion (premiera)

Bibanu MixXL si Puya lanseaza o noua colaborare in premiera pe Urban.ro! Dupa succesul single-ului "Gone", cei doi artisti vin cu "Campion".

 

Dupa succesul inregistrat cu piesa "Gone", o colaborare inedita cu Puya si frumoasa Delia, Bibanu MixXL revine in atentia publicului cu o noua piesa. "Campion" reprezinta cel de-al doilea single extras de pe albumul "Nebun" si este o productie DopeFilm Records, unul dintre label-urile independente active de cativa ani, actionand, impreuna cu Scandalos Music, sub umbrela MusicExpertCompany.

Iata ce a avut de zis Bibanu MixXL despre aceasta melodie: "Campion este o piesa care face referire la noi toti in postura de copii sau parinti. Sunt sigur ca multi o sa se regaseasca in piesa asta pe care noi am facut-o initial ca pe un tribut personal. Fiecare dintre noi este campionul sau eroul cuiva... cam asta e ideea, este destul de usor de inteles. Este o piesa buna si de la inceput am crezut ca Puya e exact pe filmul ei. Si a fost mai mult de atat. Sper sa le placa... tuturor.

Puya a adaugat ceva haios si ironic, in stilul caracteristic: "In perioada in care majoritatea "rapperilor" canta despre femei, am decis sa fac si eu o piesa despre femei daca asta e trendul... asa ca am ales cea mai importanta femeie din viata mea, Elena Gardescu, mama! Te pup mamiii!"

Acum ca avem dedicatia pentru mami, PLAY! Scandalos Music si DopeFilm Records ne prezinta "Campion" in premiera mai jos!

 

Orchestratia si muzica sunt munca lui Marius Mateoi si Bibanu MixXL, de mix si master s-au ocupat Acid si Mlk - toti de la DopeFilm Records, de text Bibanu MixXL si Puya, iar backing vocal-ul este interpretat de Violet.

AICI puteti asculta colaborarea dintre Puya, Bibanu MixXL pentru Gone!

Pe Puya il gasiti pe Facebook si pe site-ul www.puya.ro. Pe Bibanu il gasiti tot pe Facebook. Iar pe noi ne gasiti in comentarii, mai jos, unde discutam despre single-ul asta. Ii dam un LIKE?


10 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL