Black Eyed Peas - Street Livin (piesa noua)

Black Eyed Peas nu au mai venit cu ceva nou de o vreme, dar acum ii ascultam cu un track nou: Street Livin. Piesa pune pe tapet probleme sociale si are un sound care ne aduce aminte de rap-ul anilor 90. Baietii vorbesc despre imigratie, numarul de prizonieri din inchisori, razboiul impotriva drogurilor si multe altele.

BEP nu au mai lansat nici un material nou de opt ani de zile, de la aparitia The Beginning si nici nu e foarte clar daca acum baietii se pregatesc de lansarea unui nou album sau e doar un simplu track.

De altfel, in 2016 trupa s-a reunit pentru o versiune speciala a hitului Where is the Love, iar la scurt timp dupa aceea Fergie a parasit grupul. De fapt, nici nu e foarte clar daca artista mai face sau nu parte din grup, pentru ca la scurt timp dupa aceasta stire, will.i.am a aparut sa spuna ca ea este inca parte din BEP. Ce e clar, insa, e ca Fergie si-a lansat cel de-al doilea album solo anul trecut. Double Dutchess a venit cu multe colaborari interesante, printre care si una cu Nicki Minaj si cu videoclipuri pentru piesele incluse pe acest album, insa nu a reusit sa aiba un succes prea mare in topuri.

Voi ce ziceti de piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL