Bogdan Vix - Providance (piesa noua)

Intrarea la cunoscuta casa de discuri Coldharbour era doar o doar o chestiune de timp pentru Bogdan Vix. Iata ca o face cu cel de-al patrulea solo single al sau intitulat Providance.

Romanul nostru incepe anul 2014 cum nu se poate mai bine. Dupa ce in 2013 a lansat 3 single-uri la Armada, Interstate, Amsterdam Trance Records si un remix la Arisa Audio, Bogdan Vix, jumatatea duo-ului trance romanesc Snatt & Vix, isi face loc la Coldharbour Recordings cu cel "Providance", o super piesa progressive trance!

Armin van Buuren, Markus Schulz, Ferry Corsten, Sied van Riel, Lange, Andrew Rayel, Bobina, Roger Shah - sunt doar cateva dintre numele care au dat play in seturile lor productiilor lui Bogdan Vix. Cel putin pe noi, "Stella Maris" ne-a vrajit asta-vara.

Providance ne transmite starea cu care Bogdan Vix priveste muzica: optimist, cu multa dedicatie pentru melodii si plin de energie. Ce va putem spune despre Bogdan Vix este ca promite si anul acesta. Are in maneca un remix pentru un artist important de pe scena trance, dar si piese noi pe care le vom auzi lunile urmatoare.

Va place Providance? Daca da, haideti sa-l votam pe Bogdan Vix pentru Global Selection in emisiunea Global DJ Broadcast a lui Markus Schulz, unde a fost difuzat in premiera noul single!

Piesa va fi lansata pe 27 ianuarie 2014 pe EP-ul Coldharbour Selections Part 34, un release pe care mai sunt inclusi Ali Wilson si Elevation vs. Grube & Hovsepian. 

Pe Bogdan Vix il puteti vedea live alaturi de Snatt pe 31 ianuarie la Timisoara si pe 21 februarie @ Colectiv Bucuresti, alaturi de Arctic Moon.

Va plac piesele lui Bogdan?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL