Boier Bibescu - Param, Param (single nou)

Boier Bibescu, singurul DJ care nu-si neaga originile, isi face acum auzita vocea pe o piesa care vine sa starneasca zambete, punandu-ne in acelasi timp pe ganduri – Param, Param.

Boier Bibescu este unul dintre cele mai haioase personaje din peisajul muzical romanesc si ne bucuram si ne distram de fiecare data cand auzim o piesa noua de-a lui. De data asta, colectionarul de discuri vechi vine cu o satira muzicala.

Param, Param e o transpunere in versuri a realitatii din jurul nostru. Vorbeste despre obiceiurile societatii in care traim, despre fuga acerba dupa bani, iubire, succes, fericire, despre suisurile si coborasurile vietii, o drama cu rochie de seara si tocuri de dama. J E o piesa care ma reprezinta suta la suta si pe care sper sa o fredonati cu placere, spune Boier Bibescu. 

Param, Param este o piesa creata in studiourile HaHaHa Production care beneficiaza de aportul lui Jazzy Jo! PLAY!

Boier Bibescu este un DJ de moda veche. Ii plac discurile de vinil, remake-urile, beat-urile clasice si boxele puternice; are acasa chiar si un patefon. De altfel, cariera de producator a artistului se afla in plina ascensiune, acesta fiind direct "responsabil" pentru hit-ul Dan Spataru n-a murit  si colaborarea ingenioasa cu DJ Oliver Tigana, Melodie de noroc.

Ce zici de noul single al boierului, ii dam un REPLAY?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL