Boier Bibescu feat. DJ Oliver Tigana - Melodie de noroc (piesa noua)

Boier Bibescu incepe sa isi faca un nume din colaborarile lui... diferite! :)) Tocmai a aparut piesa Melodie de noroc, realizata in colaborare cu DJ Oliver Tigana si lansata de HaHaHa Production.

Melodie de noroc include pe refren un sample extras dintr-o melodie a lui Alexandru Lozanciuc cu care DJ Oliver Tigana a colaborat si care a fost hit in URSS in anii ’70.

Boier Bibescu vrea sa ramana "true" faptului ca este "singurul DJ din Romania care nu-si neaga originile." Indiferent daca ne place sau nu, nu putem nega ca piesele au o amprenta romaneasca, autentica si diferita fata de muzica altor DJ.

Boierul si-a intors privirea catre Prut si a creat Melodie de noroc, alaturi de DJ Oliver Tigana - rezident in mai multe cluburi din Chisinau si producator al tuturor albumelor semnate Pavel si Cleopatra Stratan. Ascultati mai jos ce a iesit!

Uite ce are de zis Bibescu despre Melodia de noroc!

Am ales sa lucrez pentru aceasta piesa cu un DJ din Republica Moldova pentru ca mi se pare ca fratii nostri de peste Prut si-au pastrat nealterat spiritul nationalist. Eu cred ca avem multe de invatat de la ei la acest capitol, iar pentru mine aceasta piesa este ca o declaratie de unire, pentru ca muzica nu cunoaste granite. Mesajul muzicii mele este in general simplu, pentru oameni simpli, deci hai impreuna sa cantam !

Primul single Boier Bibescu, Dan Spataru n-a murit, a reusit sa il readuca in atentie pe Dan Spataru. Piesa a continut un sample din slagarul Mi-ai furat inima si a facut cluburile sa rasune cu ritmurile clasice ale celebrului cantaret, dar si cu refrenul modern “Piesa asta este hit, Dan Spataru n-a murit”.

Iar pentru ca cea mai recenta piesa a lui Boier Bibescu este cu noroc, echipa HaHaHa inaugureaza astazi canalul HaHaHa Nation - canalul de YouTube pe care se vor incarca o parte din piesele primite la sectiunea Demo a site-ului lor oficial, canalul unei natiuni ce va creste prin muzica.

Mi se pare o idee buna un artist care se ridica in industrie pe locul lui, nu face concurenta altcuiva. Aseara, la Europa FM, eram intr-o discutie despre artisti si locul lor in muzica: unii ziceau ca exista loc pentru toti, altii erau de alta parere.

Eu cred ca nu e loc pentru toti pe piata muzicala, insa exista o exceptie, cand vii tu cu un scaun de acasa! Iar Boierul are un jilt al sau, nu? :)) Vezi AICI show-ul lui de la RMA!

Ce ziceti de piesa noua a lui Bibescu? LIKE it?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL