BT & Arty feat. Nadia Ali - Must Be The Love (piesa noua)

Armin van Buuren si-a deschis ultimul show radio A State of Trance cu o productie supriza de primavara de la BT, Arty si Nadia Ali. Cei trei au colaborat pentru Must Be The Love.

Este interesant sa vezi cum doi fosti upcomeri, care pana nu demult se zbateau sa ajunga pe prima scena a muzicii dance mondiale, colaboreaza acum si livreaza o super piesa care este cotata atat de fani, cat si de critici, drept una dintre productiile trance ale anului 2012. Vocea inconfundabila a Nadiei Ali completeaza excelent talentul pe care BT si Arty il au in a livra titluri de succes. Ascultam Must Be The Love!

Must Be The Love s-a auzit in premiera la A State of Trance 550 Los Angeles, evident, in setul tanarului rus Arty. Acesta le-a mai pus celor 20 000 de persoane prezente piese precum Trio si Kate, hituri pe care le stim si despre care am vorbit in ultimul an.

Dupa parerea mea, Arty nu este atat de overrated, asa cum pretind o parte din trancerii de moda veche. Arty face muzica dansabila, nu intotdeauna trance, dar care poate sa faca ravagii pe orice ring de dans din lume.

Must Be The Love este piesa care confirma ce am spus mai devreme. Eu zic ca va fi hit. Voi?


5 comentarii

 • 1. victor_vibefm in 26.03.2012 /18:23

  GREAT Track !!

 • future favorite!!!!!!!

 • Foarte buna piesa !

 • "Este interesant sa vezi cum doi fosti upcomeri, care pana nu demult se zbateau sa ajunga pe prima scena a muzicii dance mondiale"

  Despre cine vorbesti aici mai exact?? unul dintre upcomeri, sau cum vrei tu sa le zici, inteleg ca este Arty, dar celalalt cine e?
  Sper ca nu te hazardezi cumva sa zici ca e Nadia Ali, sau nici pe departe BT, ei sunt in EDM de multa vreme, mai ales BT

 • referitor " la cei doi upcomeri " vroiam sa intreb si eu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL