Cabron feat. What's Up - La inaltime (piesa noua)

Cabron revine cu o noua colaborare cu What's Up, de data aceasta pentru piesa La inaltime, extrasa de pe urmatorul material al rapperului, Lupu DPM.

Piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production si lansata in coproductie cu Cat Music si nu e prima colaborare a celor doi, i-am mai putut asculta impreuna si in urma cu trei ani la trackul Iarna pe val.

Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Si-a inceput cariera in 1999, cand a infiintat, impreuna cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007, s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai tarziu a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt Arata-le la toți, o colaborare cu Pacha Man si Jazzy Jo, Iarna pe val, Frunzele si iarba, Da-o tare, un featuring cu Smiley si Guess Who, Vocea ta cu Voltaj sau Adevar sau minciuna feat. Nicoleta Nuca.

What’s Up a colaborat recent cu Cristina Vasiu pentru piesa Hot de inimi, iar anul acesta a lansat alaturi de Dorian Popa piesa “Buze”, cu peste 13 milioane de vizualizari pe YouTube, dar si single-ul Bine. Fie ca vorbim despre piesele solo sau de colaborari cu alti artisti, releasurile lui What’s Up aduna milioane de vizualizari pe YouTube si ocupa primele locuri in topurile muzicale, precum Taxi, "Bine", "Nu pune la suflet" (alaturi de Ruby), "Dulce Amar" (DJ Sava feat Alina Eremia & What's Up) etc.


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL