Celine Dion - Loved Me Back to Life (single nou)

Celine Dion se intoarce cu un nou album in limba engleza, iar astazi ascultam noul single - Loved Me Back to Life. Cantareata de origine canadiana vine cu un nou sound, diferit fata de ceea ce ne-a oferit pana acum.

Loved Me Back to Life suna foarte bine, avand versuri scrise Sia si productie semnata de Sham & Motesart, iar Celine experimenteaza cu sonoritati diferite, se foloseste mai mult de registrul grav si are chiar cateva influente din zona de electro, combinate cu riff-uri puternice de chitara.

Haideti sa ascultam mai jos balada.

Noul disc Celine Dion, Loved Me Back to Life, va fi lansat oficial pe 5 noiembrie si este primul material in limba engleza lansat de artista dupa 2007, de la Taking Chances. Mai multe despre acest material si despre cum se simte cantareata la 45 de ani, puteti citi aici, unde dezvaluie si temerile ei ca nu ar mai exista oameni in industrie dispusi sa compuna pentru ea. Pe langa piesele noi de pe disc, vom putea asculta si cateva coveruri pe care le-a interpretat in show-ul ei din Las Vegas.

Va place Loved Me Back to Life? Credeti ca ajunge in top 10 Hot 100?  


6 comentarii

  • Lungă aşteptarea, dar a meritat!

  • 2. Summer Sun in 03.09.2013 /16:43

    Foarte faina !

  • Suna foarte fain! Sunt curios pe cand o sa lanseze si un clip la piesa, ca deocamdata doar o versiune live este, broadcastul tv al unui concert din Canada.

  • Muzica asta trebuie sa ajunga la urechile fiecaruia, nu Gaga sau Perry.
    Superba melodia!

  • super melodia! abia astept clipul si albumul big grin

  • superb, nu stiu altii cum sunt...dar eu sper sa inceapa curand un turneu si poate de data asta vine si la bucuresti..

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL