Charli XCX - Out of My Head feat. Tove Lo & Alma (piesa noua)

Saptamana aceasta avem un nou mixtape de la Charli XCX, dar pana sa ascultam toate colaborarile incluse, intai ne putem bucura de un prim featuring cu Tove Lo si Alma. Out of My Head e titlul acestei colaborari dance, dar totusi slow, cu un refren care prinde imediat.

 

Pe langa aceasta colaborare, de pe 15 decembrie vom putea asculta pe Pop 2, care vine doar la cateva luni dupa Number 1 Angel, primul mixtape al cantaretei britanice, si alte featuring-uri cu Mo sau Carly Rae Jepsen.

In vara acestui an, Charli XCX  a lansat o alta piesa pe care o vom regasi pe acest material, Boys, pentru ca recent sa colaboreze cu David Guetta si Afrojack pentru single-ul Dirty Sexy Money. Intre timp, si Tove Lo si-a promovat cel mai nou album, single-ul Disco Tits beneficiind de un videoclip provocator. Alma e cel mai nou nume din industria muzicala finlandeza, promovat intens in ultima perioada. Noi am stat un pic de vorba cu ea in aceasta vara, cand a urcat pe scena Untold, iar in aceasta toamna a mai lansat o piesa noua, Phases, dupa ce am ascultat-o cu Chasing Highs. 

Ce zicei de aceasta piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL