Cher - I Hope You Find It (coperta single)

Cher ne-a oferit saptamana trecuta noul ei single de pe cel mai recent album, iar astazi vedem si coperta single-ulu I Hope You Find It. Cher arata foarte bine intr-o costumatie colorata, vie, cu accente aurii si platforme in stilul anilor 70.

Evident, nu lipseste parul negru si bogat, lookul pe care l-a adopatat ani la randul si cu care am ajuns sa o identificam, o schimbare fata de coperta albumului Closer to the Truth.

Detalii despre noul single Cher, Hope You Find It, puteti afla aici, e un cover dupa o piesa lansata de Miley Cyrus in 2010, si care se regaseste pe coloana sonora a filmului The Last Song. Cher a revenit anul acesta cu cel de-al 27-lea album din cariera, iar Closer to the Truth are cate ceva pentru fiecare dintre fanii ei: de la beaturile disco la baladele de dragoste si piesele destinate special publicului feminin, Woman's World fiind una dintre ele. 

Va place coperta acestui single? Cu ce look o preferati pe Cher?


3 comentarii

  • Coperta e f frumoasa. Sincer imi place de ea si bruneta si blonda si roscata. Singura data cand nu mi-a placut a fost anul acesta cand a cantat la The Voice, dpmdv o cam dezavantaja acea peruca.
    Frumos single, ii pune in valoare vocea incontestabila si ma bucura asta avand in vedere ca exista pers ce o acuza ca nu mai are voce doar pt ca ii place sa foloseasca Auto-Tune

  • 2. Roberta C in 01.10.2013 /20:22

    suna bine

  • frumoasa oricum. si cu o atitudine incredibila, un vibe urias pt varsta ei. Albumul e foarte reusit, versatil, divers...vocea puternica si inconfundabila isi pune amprenta pe fiecare piesa. Si statistic lucrurile stau neasteptat de bine, albumul a debutat pe locul 3 in Billboard, este cel mai inalt debut al ei din toata cariera -uriasa- de aproape 50 de ani. Este un artist de exceptie, un caracter extraordinar, o adevarata Diva. Multumim Urban.ro

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL