Cher - I Hope You Find It (single nou, cover Miley Cyrus)

Cher tocmai si-a lansat noul disc, Closer to the Truth, iar al doilea single de promovare e o balada. I Hope You Find It e un cover dupa o piesa lansata de Miley Cyrus si care se gaseste, in original, pe coloana sonora a filmului The Last Song.

 

Cher a lansat piesa cu tot cu un lyric video, iar varianta ei e foarte buna, dand greutate unei melodii cantate de Miley in 2010, pe vremea cand inca nu ajunsese la twerking si nici nu lua propriile decizii in cariera.

I Hope You Find It va fi lansat oficial pe 4 octombrie, iar despre acest nou disc, diva a declarat ca e oarecum impartit in doua - prima parte e pentru momentele dinainte de a pleca in club, iar a doua pentru atunci cand ne intoarcem acasa.

Pana una, alta, haideti sa ascultam ambele variante.

 

Closer to the Truth este cel de-al 26-lea album din cariera cantaretei, lansat la o distanta de 12 ani de ultimul ei disc, Living Proof. Pe langa piesele destinate dansatului, Cher mai are o colaborare cu solistul Scissor Sisters, Jake Shears, si doua trackuri la care si-a adus aportul Pink - I Walk Alone si Lie to Me. Primul single lansat a fost Woman's World, pe care l-am ascultat live intr-o editie a Today's Show, ocazie cu care a anuntat si turneul ei prin Statele Unite.

Va place noul single? Care varianta vi se pare mai buna?


5 comentarii

 • 1. ad.vlad in 26.09.2013 /21:55

  Balada e reusita, ma duce putin cu gandul la Adele - Someone like you. ( Cred ca sunt putin dezamagit ca ar fi putut prelua o melodie de la un artist de calitate ca Adele si nu de la fetita aia; in orice caz nu asta conteaza, ci faptul ca piesa in sine e buna )
  E clar ca varianta lui Cher e mult mai buna. Si nu zic asta pt ca sunt fan, ci pt ca ea are voce si oricum mi se pare aiurea simplul fapt ca le compar...
  Nu se intampla des ca o piesa preluata sa ajunga sa fie mult mai reusita decat prima varianta, dar in acest caz Cher inevitabil a demonstrat ca melodia are valoare daca e cantata cu adevarat bine

 • @ad.vlad

  Dacă erai fan nu făceai greșala asta imensă! Piesa este a lui Cher, Miley a făcut coverul.

 • 3. Roberta C in 01.10.2013 /20:45

  @Liviu

  nu tin partea nimanui, dar Cher a facut coverul, gasesti asta si pe google daca te interesezi, presupunand ca nu iti este de ajuns faptul ca Alex a specificat asta clar in articol.

  revenind la articol: Woman's World nu imi place, insa asta da

 • originalul este al lui Miley. Insa de departe cu mult mai slab deat coverul facut recent de Cher, nici nu are sens sa comparam macar, diferenta e uriasa..de la voce, tehnica, emotia si starea transmise pana la rezultatul final. Cher a transformat radical piesa, suna extraordinar.

 • 5. Silvana in 03.10.2013 /12:20

  e lipsit de sens sa facem vreo comparatie...distanta de la Luna la Pamant.... Cher e...Cher. Talent. Arta. Muzica. De remarcat poza -varianta originala a fotografiei de pe coperta albumului- neprelucrata. Superba.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL