Ciara - Sweat (single nou)

Ciara revine cu o noua piesa, Sweat, primul single de promovare pentru albumul One Woman Army. Este cel de-al cincilea album de studio al cantaretei si primul de la Basic Instinct aparut in 2010, iar prima piesa suna genial!

Data de lansare a noului material inca nu a fost anuntata insa se pare ca Ciara are eemotii in legatura cu aparitia acestuia: This is the most vulnerable I've ever been in my life and career.

Dati play mai jos!

Single-ul va fi disponibil pe iTunes incepand cu 19 iunie si Ciara s-a aratat foarte incantanta in a im[arti vestea fanilor care o urmaresc pe Twitter:

Finally CSQUAD!! The Moment Uve Been Asking 4! Here's my 1st Single Sweat Ft My Boy @2chainz Ow! Turn Up!!"

Sa vedem daca noul ei material va avea parte de succes, pentru ca doar primele ei doua albume au fost cu adevarat un bang, restul nu ne-au impresionat cu nimic, desi nu se poate spune ca Ciara nu are cu ce. Partea de productie i-a jucat feste, iar anul acesta se pare ca nu vrea sa isi mai asume asemenea riscuri si a ales sa lucreze cu oameni noi:

I worked with some people that are very fresh, which I’m excited about. When it comes to artists, when it comes to writers, when it comes to producers, I really wanted to push. We pretty much reached out and worked with a lot of people that I’ve never worked with before, which is really fun.

Daca va mai aduceti aminte ea a avut si o piesa cu Usher, care in ciuda colaborarii nu a avut o prea mare trecere la public. 

Voua cum vi se pare? Are potential de hit, o poate readuce pe Ciara in topuri?


4 comentarii

  • Ce voce ingrosata are... straight face did she smoke or something?

  • Flop! happy

  • e cu 2 chainz deci poate ajunge in topuri......si e bun de dat in fund prin cluburi......acum depinde de oamenii de la radio........@alex btw e al 5 lea album dar nu de la basic instinct, ci din toata cariera ei.......poate din 2004 de la goodies

  • Am pierdut niste cuvinte pe drum happy S-a remediat. Mersi happy

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL