Claudiu Mirea - Magnet (piesa noua)

Claudiu Mirea revine cu un nou single care se numeste „Magnet”, lansat impreuna cu un lyric video sub productia casei de discuri Sprint Media.

Alaturi de producatorul muzical Mihai Ogasanu, Claudiu a transformat o frumoasa prietenie intr-o colaborare in urma careia s-au lansat piesele”It burns me up”si „Magnet”.

"Titlul piesei este un mesaj universal valabil - Magnet –si se refera la iubire vazuta ca o lege a atractiei, ca un dar cu care ne-am nascut si cu posibilitatea de a ne ghida prin viata , folosindu-ne de aceasta calitate umana ce sta la baza evolutiei noastre spirituale. Lectiile pe care le parcurgem si le invatam in cele din urma stau la baza tuturor evenimentelor in viata noastra . Nimic nu este intamplator,totul are un rost chiar daca pe moment nu ne dam seama , in cele din urma ni se releva ca filmul complet al clipelor de incercare la care suntem supusi.

Claudiu Mirea isi doreste ca acest mesaj sa ajunga la cat mai multi oameni si sa incante sufletele celor care au nevoie de un astfel de ghid in experienta lor de viata, sa fie o ca o busola universala care ne conduce catre esenta iubirii . “Dreptul de a iubi si a fii iubiti ne este dat inca de la nastere si este principala lege ce sta la baza intregului univers si al existentei noastre pe aceasta planeta”, a mai adaugat artistul.

Ce parere aveti de noua piesa a lui Claudiu Mirea?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL