Claudiu Mirea - Te iubesc de nu mai pot (single nou)

Claudiu Mirea isi lanseaza al doilea single in colaborare cu K1 Production. “Te iubesc de nu mai pot” este mesajul romantic al artistului cunoscut pentru participarile sale la concursurile de talente.

Pe Claudiu Mirea l-ati mai vazut la Megastar sau la Vocea Romaniei. De asemenea, daca sunteti un consumator inrait de muzica live, atunci sigur l-ati intalnit in pub-urile din Centrul Vechi al Capitalei, unde acesta concerteaza alaturi de trupa lui. Eu am nimerit de cateva ori la showurile lor si am ramas impresionat de vocea lui si de chimia pe care o are cu band-ul pe coverurile care incanta audienta./p>

Dupa ce s-a declarat a fi lipsit de griji si relaxat in piesa “Nu sunt stresat”, Claudiu revine cu o piesa de dragoste. “Te iubesc de nu mai pot” este daca vreti, o sursa de inspiratie pentru toti romanticii care vor sa-si exprime dragostea cu voce tare./p>

“O parte din versuri le-am scris in vacanta din Turcia, iar linia melodica imi canta in minte de mai multa vreme. Am mers cu ideea la studio si acolo am dezvoltat-o impreuna cu cei de la K1 Production. Piesa este evident despre o anumita o fata, dar sunt sigur ca in povestea ei se vor regasi majoritatea ascultatorilor.” spune Claudiu.

Noua ne-a placut destul de tare piesa "Nu sunt stresat", fiind o varianta alternativa pentru "Vara nu dorm". Ce ziceti de noul single al lui Claudiu, are sanse sa intre in topuri?


2 comentarii

  • Like

  • Am mai spus asta si o sa o mai spun pana ma plictisesc..industria muzicala e de rahat..artisti adevarati se lupta sa ajunga cunoscuti pentru ca nu au o echipa si un marketing solid, in timp ce non valori in chiloti sau baieti cu muschi si mult noroc au succes. I don't want to live on this planet anymore.
    Claudiu e un artist, si merita sa fie apreciat mult mai mult.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL