Claudiu Mirea feat Stevie Bass - Nu sunt stresat (piesa noua)

Claudiu Mirea si Stevie Bass au scos o piesa light, de vara, antidotul pentru stress. Piesa Nu sunt stresat e foarte faina, cu un sound si versuri care ne face sa uitam de griji, cel putin pentru o perioada.

Claudiu Mirea a fost unul dintre participantii primei editii a show-ului Vocea Romaniei si a facut parte din echipa lui Horia Brenciu- iar in prezent canta in mai multe cluburi private din Capitala, in timp ce Stevie Bass a fost unul dintre componentii trupei El Negro, cu care a lansat mai multe hit-uri pe piata romaneasca muzicala.

Dati play mai jos.

Cele mai multe idei imi vin la volanul masinii mele. Asa s-a intamplat si cuaceasta piesa, care are la baza ideea de a scapa de stresul cotidian! Stresul a devenit "boala" a secolului nostru, dar care se poate trata, cred eu cu muzica buna. Acesta este mesajul pe care vreau sa il transmit prin aceasta melodie. Fii liber, calatoreste prin lume si sigur vei scapa de stress!", spune Daniel Alexandrescu, de la K1 Production, cei care se ocupa de acest nou proiect.

Stevie Bass il completeaza: "Eu am deprins acest obicei de a pleca "de nebun" prin lume si vreau, ca macar o data pe an sa fiu liber cu adevarat, asta exprima si textul piesei".

Nu sunt stresat ne aduce aminte de o alta piesa faina in ton cu anotimpul si cu viata buna: Vara nu dorm - Connect-R, un track care in foarte scurt timp a ajuns sa fie fredonat de toata lumea si sa aiba heavy airplay.

Cum vi se pare piesa lui Claudiu cu Steveie Bass?


3 comentarii

  • Clauuudiu! big grin ma bucur ca s-a lansat si el pe piata.
    Imi place mult cum canta pe piesa, insa prima parte a lui Stevie Bass nu-mi prea place, adica na... se simte prea tare ca e rarait tongue si nici vocea nu-l ajuta foarte mult. Dar per total e ok, imi place.

  • o sa prinda piesa pt ca reggaele asta foarte comercial prinde repede exemplu ,,vara nu dorm '' , desii cred ca doar 5 % stiu ca melodia aia este reggae, desii nu o sa isi promoveze melodia la fel ca conectR o sa prinda bine vara asta

  • refrenul e misto

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL