Coldplay & Rihanna - Princess Of China (eSQUIRE vs. OFFBeat Remix)

Mare-mare nebunie cu noul single rezultat din interesanta colaborare dintre Coldplay si Rihanna. Varianta originala de la Princess Of China nu este atat de dansabila si comerciala, asa ca va prezentam cel mai popular remix al piesei, semnat de eSQUIRE vs. OFFBeat.

Videoclipul piesei prezinta o adevarata iubire intre Chris Martin si Rihanna, destul de "in tema", spun eu, dat fiind faptul ca aud o piesa foarte placuta. Mai mult de atat, cred ca lansarea Princess Of China ca single a facut ca Rihanna sa scape de gurile fanilor care inca nu apreciaza curentul dance pe care artista l-a adoptat in ultima perioada. Remixul de la eSQUIRE vs. OFFBeat este cel pe care il veti auzi prin cluburi in aceasta vara.

Britanicii de la eSQUIRE vs. OFFBeat se fac vinovati de nenumarate remixuri de succes. Amintim aici variantele remix pentru Coldplay - Every teardrop is a waterfall si Adele - Someone Like You. Palmaresul acestora este incredibil si cred ca remixul pentru Princess Of China (vezi aici videoclipul piesei!) se va bucura de un succes real in aceasta vara. Voi ce spuneti?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL