Coldplay feat Rihanna - Princess of China (acoustic version)

Dupa ce ne-au cucerit definitiv cu piesa Princess of China, Coldplay si Rihanna revin cu varianta acoustica a acestui track care ne-a placut inca de la prima ascultare. Si nu e doar melodia noastra preferata, se pare ca nici lui Chris Brown nu ii este indiferanta, fiind considerata cea mai buna piesa de pe album.

Varianta acustica a aparut in weekend si s-ar potrivi de minune inclusiv cu videoclipul piesei, clip pe care l-am asteptat indelung, inca din momentul in care Princess of China a scapat pe net.

Ascultati mai jos!

Albumul Mylo Xyloto s-a vandut deja in peste cinci milioane de exemplare in intreaga lume si este cel de-al treilea material al britanicilor care a debutat pe locul trei in topul Billboard 200. Primul single de promovare a fost Every Tear is a Waterfall, urmat de Paradise si Charlie Brown.

Videoclipul pentru Princess of China a facut senzatie cand a aparut, la fel ca si colaborarea dintre Coldplay si cantareat din Barbados, iar trackul va fi cu siguranta unul dintre hiturile verii.

Cum vi se pare versiunea acustica? Va place mai mult cea originala?


2 comentarii

  • Ce legatura are Chris Brown?laughing

  • @ade Legatura e in trecutul dintre rihanna si chris brown se potrivesc versurile cu relatia lor. ar fi fost tare sa fie un duet intre rihanna si chris brown laughing

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL