Concurs! Castiga 5 invitatii duble la concertul lui Mihai Margineanu!

Lansarea noului album Mihai Margineanu este unul dintre cele mai tari evenimente muzicale pe care le asteptam in luna aprilie! Va dam 5 invitatii duble la concert daca intrati in concurs!

 

Mihai Margineanu in concert la Sala Palatului, pe 24 aprilie 2012, un concert special in care lanseaza si albumul Zaritza. Nu vor lipsi nici invitatii surpriza, asa cum nu vor lipsi nici cele mai apreciate piese ale artistului, asa ca nu puteti lipsi nici voi, de la un spectacol care va fi cu siguranta memorabil!

Daca vreti sa va faceti o idee despre cum va suna noul material al lui Margineanu, mai jos aveti piesa Dragoste rurala!

Vreti sa mergeti la concertul de lansare de la Sala Palatului? Intrati in CONCURS! Puteti castiga una din cele 5 invitatii duble la show-ul lui Mihai Margineanu de pe 24 aprilie daca ne spuneti, printr-un comentariu mai jos, numele unei piese incluse pe album, inafara de cea mentionata mai sus bineinteles.

Daca veti cauta pe site-ul nostru, veti gasi ceva ajutor ;)! Concursul se incheie pe 13 aprilie iar castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti dintre cei care au raspuns corect.

STAAAART!

UPDATE: Concursul s-a incheiat! Castigatorii sunt: lavinia udrea, gheorghiu roxana, Sorina Popa, Alex Pătrașcu, Scripcariu George.
check ur emails!


100 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL