Connect- R feat. Cortes - Bani cu dobanda (videoclip nou)

Connect-R si Cortes ne spun cum e sa iei bani cu imprumut si cu dobanda si apoi ce viata grea ai pentru ca te urmareste banca pentru plata datoriilor, in cel mai nou single al lor - Bani cu dobanda.

 

Connect- R si Cortes pun pe tapet o problema vesnica, cea a banilor care nu ajung niciodata si felul in care viata noastra e influentata apoi de imprumuturile facute. Piesa s-a lansat direct cu un videoclip din care nu lipsesc fetele frumoase, dar nici lingourile de aur, si, evident, banii de toate felurile.

"Este o piesa gandita si construita pe nevoile si neajunsurile romanilor, o piesa care incearca sa mai destinda putin pe creditor, sa il mai relaxeze", a declarat Connect-R.

Connect-R nu se afla la prima piesa cu si despre bani, l-am ascultat alaturi de Puya si Baga bani, iar apoi a lansat Baga bani, unul dintre hiturile acestei veri, in colaborare cu Shift. Cortes, in schimb, ne-a facut o mare surpriza cand a lansat piesa Uita-ma, un featuring cu Andreea Balan ce beneficiaza de un videoclip filmat in SUA.

Cum vi se pare aceasta noua piesa despre bani? Ajunge pe radio?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL