Cosmic Gate & Ferry Corsten - Dynamic (colaborare noua)

In asteptarea noului album "Materia", Cosmic Gate lanseaza inca o piesa de pe noul material discografic, dupa "Fall Into You" si "Halo". Vorbim despre "Dynamic", colaborarea cu Ferry Corsten de pe album!

Dupa "Event Horizon", superba colaborare dintre duoul german Cosmic Gate si olandezul Ferry Corsten de anul trecut, aceste doua nume legendare si emblematice pentru genul trance au lucrat din nou impreuna. De aceasta data, rezultatul este putin mai dark-techy, poarta numele "Dynamic" si este inclus pe noul album "pe vine" de la Cosmic Gate!

Cosmic Gate & Ferry Corsten - Dynamic (extrasa de pe albumul Materia)

2016 a marcat multe lucruri in comun pentru Cosmic Gate si Ferry Corsten. Și nu ne referim numai la prima lor piesa impreuna, ci si la directia pe care au luat-o carierele acestora.

Daca Ferry Corsten s-a (re)intors la muzica trance dupa succesul inregistrat cu "Anahera" in 2015, mixand sub aliasul Gouryella si aliniindu-si casa de discuri pe masura ritmurilor euforice si rapide, germanii de la Cosmic Gate au plecat de la Armada Music, n-au mai dat atentie clasamentului Top 100 DJ Mag, iar "am2pm" a fost cel mai bun semnal ca nu vom fi dezamagiti daca incepem sa avem din nou asteptari de la acestia.

Pe 20 ianuarie 2017, Cosmic Gate isi lanseaza cel de-al saptelea album, "Materia", iar noi va invitam pana atunci sa ascultati "Fall Into You" (feat. JES) si "Halo", doua dintre piesele lansate recent de pe acest mult asteptat CD. O sa va placa!

Frumos comeback, nu?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL