Costi Ionita & Kat DeLuna - Always on My Mind (piesa noua)

Costi Ionita a lansat o noua piesa alaturi de Kat DeLuna. Always On My Mind beneficiaza deja de un videoclip, filmat in Romania, care va fi lansat in curand. Se pare ca producatorul e pus pe fapte mari si se tine de promisiunea facuta fanilor de a veni cu noi colaborari.

Piesa a fost produsa in studiourile din Los Angeles ale lui Costi Ionita si vom vedea daca are succesul pe care melodiile lui de obicei il dobandesc pe parcurs.

Ascultati mai jos.

Anul trecut Costi Ionita participa la decernarea premiilor Grammy, el fiind prezent drept producator pentru una dintre piesele lui Shaggy aflate pe albumul Summer in Kingston. Dame a fost cantata in original cu frumoasa Celia, iar apoi Shaggy a interpretat-o alaturi de Kat DeLuna. Costi Ionita a avut un super succes in anul 2011 datorita piesei Love 2 Party - Celia feat Mohombi. Tot in vara Kat DeLuna isi pregatea intoarcerea in lumea muzicala cu un nou single, Wanna See You Dance

Cum vi se pare noua piesa a lui Costi Ionita?


7 comentarii

  • chiar suna binehappy

  • ce dracu e asta!?

  • remake, tot o piesa de-a lui costita ionita laughing
    Preslava & Costi - Kak ti stoi

  • manelistul poa' sa cante si Metallica, tot manelist ramane.

  • a fost si manelist..nu stiu daca mai este..si urasc manelele..dar ca producator nu aveti ce sa-i reprosati..lucreaza cu artisti mari ca Puff Diddy,Mohombi,Kat Deluna..bravo Costi!

  • Face ce face si tot are un stil mai catchy, Costi Ionita. Cu toate astea, dupa jumatate din piesa m-am plictisit big grin

  • ceea ce face el se numeste manelizarea artistilor internationali, cu prostia lui de voce sintetizata la maxim...mie mi-ar fi rusine, sincer!

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL