Ce mai face Cristina Spatar?

Red Clover Sessions continua seria muzicala cu Cristina Spatar si varianta acustica a celui mai recent single al artistei intitulat Zambesc.

“Am inregistrat varianta acustica intr-o maniera jazz cu ajutorul lui Capriel Dedeian, unul dintre cei mai buni jazzisti din Romania, caruia vreau sa-i multumesc inca o data. Sper sa va placa, sa o ascultati cu drag si sa va aduca zambetul pe buze. Nu uitati sa zambiti in fiecare zi!” a spus Cristina.

Varianta acustica a single-ului “Zambesc” a fost inregistrata la INES Sound & Video, unde cu ani in urma Cristina a inregistrat alaturi de Tataee piesa “Fara Egal”. In prezent, Cristina Spatar lucreaza la noul single ce va fi lansat odata cu videoclipul, insa pana atunci ascultati varianta originala a piesei Zambesc

Red Clover Sessions, seria de sesiuni live, acustice sau cover-uri, a fost deschisa de Alessia, care a interpretat varianta acustica a single-ului Hacker de sentimente, urmata de Sonny Flame cu un cover al piesei All of Me semnata John Legend.

Ce ziceti de varianta acustica? Va place cum suna?

 

 


3 comentarii

  • 1. Andreea C. in 16.05.2014 /16:14

    Mi se pare mie sau chiar nu deschide gura ca lumea si nu ies sunetele cum trebuie?

  • numai LIVE, nu e, dar e draguta varianta happy

  • E ft plictisita saracuta,diva din ea este peste realitatile actuale privind normalul

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL