Damian & Brothers feat. Feli - Hopai diri da (graphic video)

Damian & Brothers si Feli lanseaza Hopai Diri Da, una dintre cele mai emotionante piese de pe albumul Gypsy Rock (Change or Die).

Damian Draghici: “Hopai Diri Da, in interpretarea incredibila a dragei mele prietene Feli, a dobandit un sunet nou, contemporan, care transforma o piesa veche intr-o balada sensibila, care atinge sufletele.”

Feli: “Hopai Diri Da ma duce cu gandul si inima la o parte din muzica pe care o ascultam in copilarie. Multumesc Damian pentru increderea pe care mi-ai acordat-o si nu pot decat sa ma bucur ca te cunosc, nu doar ca artist de geniu ce esti, dar si ca "Un om si atat”."

In 2016, Damian Draghici, leader-ul si fondatorul trupei, decide sa schimbe sunetul Damian & Brothers si introduce printre instrumentele traditionale lautaresti elemente de rock, cum sunt chitara electrica, basul electric, tobele de rock si ritmuri de dubstep, reggae si gypsy blues.

Materialul a fost creat, produs si coordonat de Damian Draghici; producatorii generali ai albumului sunt Universal Music Romania si Gypsy Productions Romania; producatorii executivi ai albumului sunt Damian Draghici si HaHaHa Production.

Voi ati ascultat albumul?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL