Daniel Wanrooy - Beautiful World (piesa noua)

Ii spunem bun venit pe Urban.ro pe Daniel Wanrooy, un DJ si mai ales producator olandez de muzica trance ce are o noua piesa care il (re)aduce direct in atentia celor mai pretentiosi fani ai genului.

Cea mai noua productie a sa se numeste "Beautiful World", iar cand am auzit-o pentru prima oara in emisiunea Global DJ Broadcast (GDJB) a celebrului Markus Schulz am fost pe loc fermecati de combinatia dintre vocea feminina repetitiva, linia de bass progressive si armonia melodica din fundal ce culmineaza dupa drop. 

Daniel Wanrooy - Beautiful World (piesa noua)

 

 
Chiar daca il putem incadra ca notorietate undeva in linia a treia a producatorilor trance, Daniel Wanrooy este deja un artist clasic al casei de discuri Black Hole Recordings, cu destule productii personale si mai ales remixuri la activ. De-a lungul timpului a remixat nume ca Andain, Andy Moor, Allure, Airwave, Betsie Larkin, W&W si multe, multe altele.
 
"Beautiful World" a fost lansat luni la High Contrast Recordings, acelasi label la care in urma cu 10 luni Wanrooy a facut echipa cu Marc Simz si a scos "Komaru", o piesa cam trouse pentru gusturile noastre. Da, da, acest Marc Simz care pana nu demult facea ravagii la Coldharbour. 
 
Se califica "Beautiful World" in playlisturile voastre?

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL