David Gravell - Timebomb (piesa noua)

David Gravell, unul dintre cele mai fresh talente de la Armada Music, are o noua piesa tech-trance. Se numeste "Timebomb" si a fost desemnata de Armin van Buuren "Tune of the week" in cea mai recenta emisiune radio.

Cu o melodie foarte agresiva si pronuntata pe breakdown, "Timebomb" ne aminteste de vechile productii marca W&W. David Gravell si-a ales bine stilul. Am auzit putine piese tech-trance de calitate in ultima perioada si noul single al lui David Gravell vine ca o gura de aer pentru acest subgen trance. Time... bomb!

Cat de bine poate sa sune aceasta noua productie a lui David Gravell! V-am spus ca vom fi cu ochii pe acesta cand v-am prezentat "Melbourne", piesa lansata luna trecuta cu Mainstage. Oricum, "Timebomb" nu avea cum sa ne scape. A fost aleasa "tune of the week" de Armin van Buuren in editia cu numarul 661 a show-ului radio A State of Trance.

I-a placut atat de mult lui Armin incat a semnat-o la unul dintre label-urile sale de la Armada Music, A State of Trance Recordings. Piesa va fi lansata pe 30 mai 2014.

Bomb?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL