Demi Lovato - Tell Me You Love Me (piesa noua)

Demi Lovato vine cu o piesa puternica, un refren usor de retinut si o linie melodica de impact - Tell Me You Love Me. Track-ul e si cel care da titlul noului ei album si care va aparea spre finalul lunii septembrie.

Fanii pot deja precomanda materialul care va fi lansat oficial pe 29 septembrie, iar aceasta noua piesa e o power ballad complet diferita fata de precedentul single pe care cantareata l-a lansat, aratand vulnerabilitate, la fel ca pozele pe care le-a postat si care au insotit anuntul despre acest nou material.

Precedentul single lansat de Demi Lovato a fost Sorry Not Sorry, care pana acum a urcat pe locul 23 in Hot 100 si pe 21 in Mainstream Top 40, insa a reusit sa intre si in topuri din Europa, Noua Zeelanda, Marea Britanie sau Australia. In 2015, cantareata lansa materialul Confident, album promovat prin intermediul unor single-uri precum Cool for the Summer, Confindent si Stone Cold. Intre doua piese noi de pe viitorul ei album de studio, cantareata a gasit si timp sa colaboreze cu Jax Jones pentru cel ma nou single al sau, Instruction

Cum vi se pare aceasta noua piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL