Demi Lovato - You Don't Do It for Me Anymore (piesa noua)

Demi Lovato ne ofera o piesa perfecta de despartire, in care insira toate aspectele negative ale unei relatii in cel mai nou track al sau - You Don't Do It For Me Anymore.

Piesa e inclusa pe viitorul ei album de studio, Tell Me You Love Me, programat sa apara la finalul lunii septembrie. Aceasta nu este singura piesa promovata de cantareata, ea a mai lansat inclusiv un single oficial si toate track-urile sunt disponibile instantaneu pentru fanii care precomanda discul.

Single-ul oficial e Sorry Not Sorry, care a fost lansat la jumatatea lunii iulie cu tot cu videoclip, iar pana acum a urcat pana pe locul 18 in Billboard Hot 100, pe 17 in Mainstream Top 40 si chiar pe pozitia a noua in clasamentul single-urilor britanice. Pe langa acesta, Demi Lovato ne-a mai oferit si ne-a mai oferit si piesa care da titlul noului ei disc - Tell Me You Love Me. In plus, a fost prezenta in topuri alaturi de Cheat Codes si single-ul No Promises, iar la mijlocul verii am ascultat-o pe track-ul lui Jax Jones - Instruction

Cum vi se pare piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL