Denis Kenzo & Alexandra Badoi - Lifetime Change (piesa noua)

Dupa ce a colaborat cu Andrew Rayel, Roger Shah, Yuri Kane si Masoud, Alexandra Badoi revine cu o noua piesa, de data aceasta asigurand partea vocala pentru rusul Denis Kenzo.

Pe Alexandra Badoi o stiti, este acea fata frumoasa care prezinta stirile la Antena 1. In afara de asta, Alexandra Badoi canta si scrie piese pentru nume importante de pe scena trance mondiala. Ultima sa piesa este realizata in colaborare cu rusul Denis Kenzo si s-a auzit aseara in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren. Ascultam "Lifetime Change"!

"Lifetime Change" este fara indoiala o piesa progressive trance de calitate, care beneficiaza de frumoasa voce a Alexandrei Badoi. Pentru artista romanca, aceasta piesa vine imediat dupa ce a lansat "Goodbye", colaborarea de succes cu Andrew Rayel, inclusa pe albumul de debut al moldoveanului.

Ca si Goodbye, care a fost inclusa de Armin van Buuren pe compilatia A State of Trance 2014, si "Lifetime Change" apare pe un album. Este vorba despre Armada Trance 2014 001.

Piesa s-a auzit aseara in A State of Trance si va fi lansata saptamanile urmatoare la Armind Recordings.

Va place "Lifetime Change"?

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL