Denis Kenzo & Jilliana Danise - Will Be Forever (piesa noua)

De cateva ore, pe internet circula o piesa deocamdata nelansata care promite ca va fi hit toamna aceasta. E vorba despre noul single al rusului Denis Kenzo, "Will Be Forever", pentru care a colaborat cu Jilliana Danise de la Sir Adrian Music.

Chiar daca face parte din categoria upcomerilor, Denis Kenzo isi lanseaza de obicei productiile la Armada Music. Numai in acest an a facut-o de doua ori. In schimb, Jalliana Danise, vocea din spatele piesei "This Time" (cu acel remix superb al polonezului Wach), il are ca manager pe Adrian Broekhuijse, omul din spatele Sir Adrian Music. Astfel, Denis Kenzo a ajuns sa colaboreze cu Jilliana pentru "Will Be Forever", o piesa vocal progressive trance care n-are cum sa nu aiba succes toamna aceasta! 

Denis Kenzo & Jilliana Danise - Will Be Forever (piesa noua)

Denis Kenzo stie ce face! Dupa ce a fost inclus pe compilatia A State of Trance 2013 cu "Lullaby Lonely", Armin van Buuren i-a dat o sansa rusului la Armind, oferindu-i ocazia sa semneze "Lullaby For Two". Au urmat apoi "Just Believe Me Yesterday", respectiv "Lifetime Change", pentru cea din urma colaborand cu nimeni alta decat Alexandra Badoi, romanca noastra.

"Will Be Forever" va fi lansata la Sir Adrian Music pe 6 octombrie. Pana atunci e foarte posibil sa o auzim in emisiunea A State of Trance si de mai multe ori in difuzoarele noastre.

Promite?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL