Denis Kenzo & Sarah Russell - Can You Hear Me (piesa noua)

Dupa ce Armin van Buuren i-a inclus "Ashes" pe compilatia A State of Trance, Denis Kenzo se intoarce cu follow-up-ul, intitulat "Can You Hear Me" si cantat de Sarah Russell.

Vine vara, iar rusul Denis Kenzo e producatorul trance potrivit pentru a ne pregati pentru anotimpul in care soarele ne inunda cu razele sale. "Can You Hear Me", colaborarea dulce si progressive trance a lui Denis Pisarev cu Sarah Russell, sigur o sa va aduca mai aproape de valurile marii. Daca nu fizic, macar cu gandul. Enjoy!

Denis Kenzo & Sarah Russel - Can You Hear Me (piesa noua)

Can you feel that sunny vibe? E prezent in mai toate productiile lui Denis Kenzo, un nume tot mai puternic pe scena trance, in special in zona soundurilor progressive. Dovada stau productii precum "Ashes" (dupa cum spuneam, prezenta pe compilatia ASOT 2015), "Will Be Forever", "Lullaby For Two" si, desigur, colaborarea cu romanca noastra Alexandra Badoi, "Lifetime Change". 

"Can You Hear Me" s-a auzit deja in emisiunea A State of Trance a lui Armin van Buuren, unde s-a realizat premiera, si urmeaza sa fie lansata la How Trance Works (imprint al Sir Adrian Music) pe 11 mai.

Cum va suna tipul acesta mai "chill" de trance?


1 comentariu

  • 1. sorin-mihai in 05.06.2015 /02:28

    imi suna zilnic in casti, mai alex Original mix-ul. si imi place mai mult decat cealalta lansata zilele astea ..

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL