Dj Dark & Shidance feat da Fleiva - Vina mea (single nou)

Dj Dark & Shidance, doi DJ romani, impreuna cu da Fleiva lanseaza single-ul “Vina mea”, o piesa in limba romana cu versuri de dragoste.

Ne-am dorit foarte mult sa facem o piesa in limba romana, o piesa cu versuri de dragoste, care sa ajunga la inima tuturor iubitorilor muzicii dance.”, povesteste Dj Dark.

Desi in piesa este vorba despre o despartire, single-ul te duce cu gandul la party, relaxare si distractie, iar da Fleiva accentueaza sentimental de libertate pe care vrem noi sa il transmitem." continua Shidance.

Asculta mai jos colaborarea celor trei DJi - Vina mea!

Dupa ce si-a pus amprenta pe multe evenimente de anvergura printre care si Liberty Parade 2010, 2011 si 2012, DJ Dark a fost nominalizat in februarie 2012 la premiile NIGHTS la sectiunea “Cea mai buna emisiune radio profil clubbing din Romania.” DARK a castigat si premiul pentru “Cel mai bun show de club” la Romanian Top Hits Awards.

Shidance a inceput colaborarea cu Dark pe partea de productie, mai tarziu devenindu-i coleg la Radio 21. Anul acesta au mai lansat un single nou: Turn it up - asculta AICI! In trecut au realizat remixuri pentru Rihanna si Andreea Banica, mixuri ce ne-au atras atentia in mod placut.

Ce parere ai de "Vina mea", e buna pentru cluburi?


4 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL