DJ Undoo feat. raku - Bucura-te (piesa noua)

DJ Undoo a lansat ”Bucura-te”, o colaborare cu raku care va fi inclusa pe ”The Crown of Life”, al doilea album din cariera DJului.

Sound-ul noului single produs de Undoo e hip hop cu influente dancehall, iar textul ii apartine lui raku. Piesa a fost inregistrata la Chill Brothers si Daw Studio/Libernote Music, iar de mix si master s-a ocupat tot DJ Undoo. Lucrul la ”The Crown of Life” a inceput in primavara lui 2014, iar lansarea e programata pentru toamna acestui an. Are o lista consistenta de invitati, insa aceasta va fi dezvaluita in timp; deocamdata, stim ca-i include pe Mr. Levy si raku.

Influenta dancehall nu se va regasi pe intregul album, insa ”Bucura-te” e reprezentativa pentru mesajul acestuia: ”The Crown of Life” e construit in jurul unor concepte ca perseverenta, ambitia, curajul, pasiunea, fericirea. Ca sound, materialul va avea, bineinteles, o coloana vertebrala hip hop; va include atat piese de dans cat si Conscious Hip Hop, insa esential va fi accentul pus pe platan ca instrument muzical (Turntablism).

”Bucura-te” a inceput sa prinda contur atunci cand DJ Undoo i-a propus lui raku mai multe instrumentale. Printre ele era si o schita hip hop/dancehall, iar aceasta a atras atentia in mod deosebit, deci dupa o discutie despre tematica albumui a pornit si lucrul la piesa.

Legatura dintre DJ Undoo si dancehall s-a infiripat in 2007, anul in care a inceput sa mixeze acest gen. Au urmat show-uri in Bucuresti (Suburbia, Goblin), Timisoara, Vama Veche si nu numai, ca parte din Blazing Vibez Soundsystem. Au urmat, de asemenea, implicarea in proiectul Shy Beatz (alaturi de Yazee Jay) si colaborarea din 2010 cu Lennox Buppy Brown & Zuza Boys (”Jam Row”, feat. Sensi J).

Urmatorul release va fi o colaborare cu mai multi DJ, plina de scratchuri si sunete aparte – un deliciu pentru music geeks.

Pe raku nu l-am mai ascultat de anul trecut, cand a colaborat cu CRBL si Adda pentru piesele Usor, usor si Ca la bombardamente, iar pe DJ Undoo l-am vazut alaturi de Bitza si Subsemnatu' in Masina timpului.

Cum vi se pare piesa lui DJ Undoo feat raku?

 

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL