Dorian Popa - Cat trei (primul single solo)

Controversatul Dorian Popa din LaLa Band lanseaza primul single solo: "Cat trei" si vine cu imaginea cu care a cucerit mii de fane pana acum.

 

Dorian Popa isi lanseaza astazi primul single din cariera solo, “Cat trei”, o piesa dinamica, de vara, compusa de John Puzzle. “Este bine sa iti traiesti la maximum tineretea, pentru ca anii trec si nu ti-i mai da nimeni inapoi. Cred ca toti adolescentii se vor regasi in aceasta melodie”, a spus Dorian.

Artistul din LaLa Band a cantat deja piesa in cadrul a doua concerte solo pe care le-a avut la Blaj si Codlea, iar reactia publicului a fost una foarte buna: desi auzisera pentru prima data melodia, cei prezenti la spectacol au cantat la final refrenul, impreuna cu tanarul artist.

Avand in vedere ca este primul meu single solo, am emotii foarte mari. Sper ca publicul sa aprecieze piesa. Mie imi place foarte tare, imi doresc ca fanii mei sa o aprecieze la fel de mult si sa o cant la cat mai multe concerte”, a mai spus Dorian.

Asculta AICI piesa lansata de Alina Eremia, colega lui de la LaLa Band - Tu esti vara mea!

Va avea succes Dorian pe plan solo?


4 comentarii

  • 1. maestro in 16.07.2013 /23:43

    OK! Baiatul e bun ca streapper! Dar muzica, e prea mult ptr el. Pacat! Rateu cu poarta goala. Sa mai faca filme!

  • Bună dorian asi vrea si eu să vorbesc cu tine.

  • Eu te ador Dodo si ti-a iesit super

  • Si o sa reusesti ce vrei tu si eu imi doresc foafte mult sa te vad pe tine si Alina dar ca in Resita nu vin concerte LALA BAND

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL