Dragos Udila de la X Factor isi lanseaza primul single - Ragga Day

Dragos Udila, fost concurent al emisiunii X Factor se lanseaza in muzica cu numele Uddi si cu un prim single - Ragga Day, produs de Famous Production, casa de productie a lui Randi.

Prima experienta muzicala a lui Dragos Udila a fost in cadrul concursului X Factor, unde a luat primele lectii de canto si a invatat despre industria muzicala, iar participarea sa la emisiune i-a atras atentia lui Randi. Primul sau single este compus de Randi si se potriveste foarte bine cu stilul lui Uddi. E o piesa de stare, cu influente reggae, dupa cum indica si titlul, cu un tempo lent si un ton relaxat.

Ascultati mai jos.

Despre colaborarea sa cu Uddi, Randi a spus:

Stilul lui Uddi este unul care te binedispune. Dragos este talentat, original, inventiv si dedicat muzicii. Piesa este una care se potriveste perfect cu stilul sau si este genul de melodie care te face sa zambesti.

Dragos Udile nu este singurul concurent de la X Factor care si-a lansat un single. Ioana Anuta a facut un featuring cu Ovi pe noul sau single, Nimeni, iar apoi si-a lansat propriul single - Inapoi, care a fost si difuzat pe radio. Tudor Turcu, castigatorul celei mai recente editii X Factor va canta in deschiderea concertului Dark Tranquillity de la Bucuresti, alaturi de trupa eyeSEEred.

Va place prima piesa lansata de Dragos Udila?


3 comentarii

 • manea

 • 2. Ana Roibu in 24.04.2013 /11:17

  Ragga Day pe Replay! big grin E foarte, foarte faina piesa. Sper sa o aud la radio cat de curand!!!

 • @ cucu : are mesaj pozitiv, stare the spirit etc -> mesaj chill si de stare pozitiva per total -> duce inspre stilul ragga
  Mesajul manelelor au ca "laitmotiv" banii, femeile si cuantificarea averilor lor in "saci de bani" sau altele de genul.

  El in piesa vorbeste ca averea lui este egal cu zero si are o piatra funerara a.k.a exact opusul mesajelor transmise de manele.

  Nu stiu ce o sa mai scoata pe viitor omul dar trebuie apreciat pt stilul diferit pe care il are.

  Big up UDDI !

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL