Drei Ros feat Kokane - So Fine (premiera single nou)

Drei Ros revine in aceasta seara cu un nou single in premiera pe Urban.ro! So Fine e un super featuring cu Kokane si Babee Loc care se va regasi pe albumul lui Drei - Euros, Pussy & Champagne.

Drei Ros a lucrat cu unul dintre veteranii West Coast, Kokane fiind o adevarata legenda in Los Angeles, colaborand cu nume importante ca Dr. Dre, Eazy E si Snoop Dogg, alaturi de care a avut mai multe piese pe albumul Tha Last Meal.

Dati play mai jos, suna fain, fain, e tocmai buna de pus in playlist pe vremea asta.

Ca si la alte singles de pe viitorul sau album, Drei Ros a lucrat pe partea de mix si master cu Karie, in timp ce de productie a fost responsabil CPR. Euros, Pussy & Champagne va aparea pe iTunes pe 25 septembrie, iar atunci veti putea asculta si trackurile deja lansate de Drei Ros, unele dintre ele beneficiind deja de clipuri de promovare. Cel mai recent este Everyday, care a avut premiera tot la noi, urmat de Take Off, un featuring cu Mirakal Machine. Mai mult, rapperul a colaborat si cu fostul component 3 Sud Est, Mike B, alaturi de care a lansat Party My Life Away.

Cum vi se pare noua piesa a lui Drei Ros? Asteptati sa ascultati intregul album? Va place mai mult decat rapul scos de alti romani?


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL