Duo-ul trance romanesc MKB, debut in seturile lui Markus Schulz

Dupa Mr. Pit si Adina Butar, a venit randul unui alt nume trance romanesc sa apara in seturile DJ-ului international Markus Schulz. Katana, prima piesa a proiectului progressive trance MKB format din Madalin Rosioru si Cristian Ghinghes (Kristofer, cel care va alimenteaza zilnic cu noutati din muzica electronica pe Urban.ro), se aude in toate seturile lui Markus Schulz.

Markus Schulz este un nume iconic nu numai pentru scena trance mondiala, ci pentru tot ce inseamna electronic dance music. De curand, a fost desemnat cel mai bun DJ al Americii in 2012. Fie ca esti upcomer, fie ca esti un producator cunoscut, sa iti puna Markus Schulz piesele reprezinta o performanta notabila. MKB (aka Madi si Kristofer) au reusit acest lucru cu prima lor piesa lansata sub acest proiect, intitulata Katana. Sa ascultam reconstruction-ul lui Markus!

Da, ati citit bine. Dupa ce ca o include in toate seturile sale din ultima perioada, Markus Schulz a reconstruit Katana astfel incat sa se potriveasca perfect in cadrul turneului mondial de promovare a noului album Scream. Tijuana (Mexic) si Moscova se numara printre orasele in care s-a auzit piesa romanilor nostri. De asemenea, Katana s-a auzit in cadrul petrecerii de inchidere a turneului mondial A State of Trance Invasion, eveniment ce a avut loc in extravagantul Club Privilege din Ibiza. Evenimentul a fost transmis live pe internet.

MKB - Katana a fost semnata si lansata la High Contrast Recordings, unul dintre label-urile de top din muzica trance. La aceasta casa de discuri mai gasim nume precum Jochen Miller, Ben Gold, Cosmic Gate, JOOP, Marco V, Dennis Sheperd, etc. Am aflat ca Madalin, prima jumatate a proiectului MKB, pregateste si un proiect pentru radio, dar si un nou release trance, follow-up pentru EP-ul Sun/OMG.

Kristofer continua sa ne prezinte cele mai noi stiri si evenimente din muzica electronica pe Urban.ro si lucreaza, impreuna cu Madalin, la un nou release marca MKB. Speram sa ii mai vedem acolo, in seturile DJ-ilor de top.

Ce parere aveti despre performanta celor de la MKB?


9 comentarii

 • Putem si noi. Bravo, baieti! Monster track!

 • Nu-i de mirare ca lui Markus i-a placut aceasta melodie.E foarte tare,bravo !

 • Bv baieti, suna bine tare !

 • Prea mult il idolatrizati pe Markus Schulz. Pana la urma e o melodie pe care a pus-o la un eveniment, mare branza. yawn

 • Multumim pentru feedbackul vostru! happy

  @EdKode, intr-adevar, e doar una dintre piesele promovate de Markus in aproape toate evenimentele la care a mixat in luna septembrie. Totusi, multumim echipei Urban pentru ca promoveaza si acest gen muzical, nu doar muzica radio. happy

 • Felicitari baieti! Foarte faina piesa happy!
  Sper sa vad cat mai multe articole scrise lui Kristofer big grin .. sunt satul de atata popcorn ..

 • E bine, ca Markus Schulz nu a ramas impresionat doar de Adina Butar happy
  Speram si intr-o intrare pe un viitor GDJB pentru incurajarea celor ca Madalin si Kristofer !
  Felicitari, baieti si .. keep up the Trance work winking

 • Bravo, baieti! Pe cand o noua piesa? happy

 • 9. Madalin Rosioru in 07.03.2013 /23:14

  @Zono: In curand. Si nu doar una! winking

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL