Ed Sheeran - Eraser (piesa noua, live)

Doar doua zile ne mai despart de momentul in care vom asculta noul album Ed Sheeran, dar asta nu inseamna ca nu avem parte de o noua piesa inainte de aparitia oficiala. Cantaretul a ales sa vina cu Eraser la aniversarea a zece ani de la lansarea platformei pe care si-a urcat primul single.

 

Primul single pe care britanicul l-a urcat pe SB.TV a fost in urma cu zece ani a fost You Don't Need Me, I Don't Need You, iar Eraser pare a face parte din acelasi stil - un sound dominant de chitara si influente de rap.

Ed Sheeran deja a reusit sa aduca in atentia tuturor noul sau album, dupa o perioada de pauza in care a disparut inclusiv si de pe retelele sociale. Divide beneficiaza de doua single-uri de succes, Shape of You si Castle on the Hill, difuzate si la noi. Shape of You a urcat pe primele locuri in topurile muzicale din mai multe tari europene, a ajuns pe prima pozitie si in Hot 100, Adult Top 40 si Mainstream Top 40, in timp ce Castle on the Hill are un succes mai modest, fiind clasata doar pe locul 6 in Billboard Hot 100.

Va place piesa?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL