Ed Sheeran - How Would You Feel (live)

Zilele trecute a fost ziua lui Ed Sheeran, iar cantaretul a ales sa ne faca drept cadou inca una dintre piesele de pe albumul sau. How Would You Feel e o frumoasa balada de dragoste, in care sound-ul pianului e dominant.

How Would You Feel ar putea sa inlocuiasca cu succes un alt single lansat de cantaretul britanic, Thinking Out Loud, cu care seamana ca sound si compozitie, chiar daca aduce putin a blues spre final. Este si prima piesa pe care Ed Sheeran a produs-o pentru albumul sau, dupa cum a si declarat: “It’s not a single, but it is going to be released in a single format. It’s called ‘How Would You Feel‘ and it’s a song that I wrote and produced myself. I had produced the Hobbit song, but this is the first time I’ve produced anything on my own record and I hope people like it.

Cel de-al treilea album al simpaticului britanic va aparea pe 3 martie, iar Divide a reusit deja sa ne atraga atentia si sa ne faca foarte curiosi. Primele doua single-uri lansate au ajuns rapid pe primele locuri in topurile muzicale. L-am ascultat cu Castle on the Hill si Shape of You, aceasta ajungand pe primul loc in majoritatea clasamentelor europene si in Hot 100.

Va place noua piesa Ed Sheeran?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL