Ed Sheeran feat. Beyonce - Perfect (piesa noua)

Perfect nu e deloc o piesa noua, mai ales ca e si in topurile de la noi, iar in SUA se afla deja pe locul 5 in Hot 100, fiind insotita si de un videoclip dragut. Ed Sheeran, in schimb, ne face o surpriza si ne ofera varianta in duet cu Beyonce, iar rezultatul suna foarte bine.

Nu e pentru prima oara cand cei doi colaborareaza, pentru ca i-am mai ascultat in 2015 cand au avut un tribut pentru Stevie Wonder, iar apoi au colaborat la Drunk in Love la Global Citizen Festival in acelasi an.

Ed Sheeran a povestit despre cum a ajuns sa colaboreze cu Beyonce pe aceasta piesa si nu ne surprinde deloc felul in care artista lucreaza. In primul rand, isi schimba mailul in fiecare saptamana, iar apoi a renuntat si la toate instrumentalele de pe piesa lasand-o acustica, fix asa cum a gandit-o initial britanicul.

The [original] song came out so long ago in the scheme of music … and I was like, I want to do it as a single, and then I thought of a way of relaunching it. I was like, ‘I love Beyoncé. Should I ask Beyoncé?’ And then in my head, I was like, ‘She’s going to say no,’ but then I was like, ‘Well, you might as well ask.’ And she said yeah, so here we are.

Beyonce apare pe mai multe piese in aceasta perioada: intai am ascultat-o cu J. Balvin si Willy William pe remixul Mi Gente, care cu ajutorul ei a ajuns un adevarat hit international. Intre timp a colaborat si cu Eminem pentru Walk on Water, primul single lansat de rapper de pe urmatorul sau album, Revival

Cum vi se pare versiunea Perfect cu Beyonce?

 

 


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL