Edward Maya prezinta Mayavin Show - Friends Forever (primul single)

Edward Maya ne aduce proiectul Mayavin Show cu vocea lui si cu primul single oficial: Friends Forever. Din pacate, nu exista informatii despre asta insa avem un videoclip mai jos.

 

Ne place noul videoclip Mayavin Show si nu numai pentru ca e regizat de echipa CevaDeVis, inclusiv de colegul nostru Bimus, ci pentru ca are o poveste frumoasa. E vorba de turneul american pe care l-a sustinut Edward Maya in ultima vreme. Are cadre de pe autostrazile din SUA, de pe Hollywood Blvd, de la Marele Canion si de la concert. In toata calatoria asta, artistul cu acordeonul e insotit de band-ul sau cu care se distreaza de minune.

Piesa se numeste "Friends Forever" si nu este foarte departe de stilul cu care ne-a obisnuit Edward Maya, numai ca de data asta promoveaza un show, nu numai un artist. Vezi mai jos ce a iesit!

Ascultand refrenul cu "Take it easy" m-am gandit inevitabil la cel mai recent single Keo, cu acelasi nume. Sunt sigur ca nu are nicio legatura, totusi, se potrivesc.

Chiar daca e greu sa depaseasca succesul Stereo Love - a ramas cel mai urmarit videoclip romanesc pe YouTube, Edward Maya si-a dezvoltat show-ul si a reusit sa impresioneze publicul din toata lumea, sustinand in continuare concerte in SUA, Europa, America de Sud si Asia. 

Revista Entertainment Weekly din State a facut recent un review al noului single Paris Hilton pe care l-a lucrat cu Afrojack si l-a comparat pe hitul Stereo Love, lansat in urma cu trei ani. Piesa lui Hilton urmeaza sa fie lansata in curand. Iata ca urmele lui Maya in industria americana au fost puternice.

Tu ce parere ai de Friends Forever, merita un LIKE?


6 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL