Elena Gheorghe - Autograf (piesa noua si videoclip)

Elena Gheorghe ia toate personajele de poveste pe care le cunoastem si le aduce in cel mai nou videoclip al ei - Autograf. Scufita Rosie, Alba ca Zapada, Cenuseara, Ariel, toate se regasesc printre dansatori, iar totul pare luat ca dintr-un film.

“Stiti momentul in care esti si-gu-ra ca ti-ai gasit printul, in care totul in jur e roz si esti convinsa ca totul e de basm? Eh, despre asta e vorba in ‘Autograf’, in povestea vizuala pe care am lansat-o odata cu piesa semnata de magicul catre Laurentiu Duta. In momentul in care ne indragostim, TOATE suntem printese, ne vine sa cantam pe strada - da, ca nebunele - si orice scenariu e posibil, nu?”, spune Elena.

“Primesc in fiecare zi mesaje de la fanii mei cu desene, poezii si declaratii in care sunt mereu comparata cu printese de poveste: Ariel, Cenusareasa sau Scufita Rosie. Sound-ul dulce si special al piesei compuse de catre Laur, versurile “Autograf” si toata productia muzicala ne-au inspirat pe mine si pe echipa mea sa construim un story vizual in care sa 'trec' prin toate aceste personaje”.

Filmarile au avut loc timp de doua zile in decorul unui parc, iar Elena Gheorghe a trecut prin 6 schimbari totale de personaj, a dansat alaturi de 60 de dansatori patru rutine coregrafice la care au luat parte si baietii de la 3 Sud Est. 

“A fost o super-provocare de productie, pentru ca ne-am dorit o poveste vizuala care sa evoce un musical, cu toata bogatia de decoruri, de costume, figuratie si coregrafie. ‘Autograf’ este despre iubire, despre magia 'indragostelii', despre 'clipele tuturor posibilitatilor' si merita o constructie vizuala pe masura”, adauga Elena.

Piesa a fost lansata oficial la Media Music Awards, ocazie cu care mai multi cantareti de la noi au ales sa isi faca cunoscute viitoarele lansari. Elena Gheorghe a lansat de ziua ei piesa Perfect Love, insa noi am ascultat-o cu alte single-uri care au avut succes in afara - Senor Loco sau Mamma Mia, iar pe radiourile de la noi a intrat in topul difuzarilor cu In bucati. 

Va place videoclipul? 

 


1 comentariu

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL