Elena Gheorghe - Ca fudzii diparti (piesa noua in aromana)

Elena Gheorghe le face o surpriza fanilor si lanseaza o noua piesa in limba aromana - Ca fudzii diparti si continua astfel proiectul sau de promovare a muzicii si culturii aromane. 

 

Noua piesa, "Câ fudzii diparti", este compusa de Dani Peanci, liderul trupei Steaua di Vreari, cu care Elena a mai colaborat si la albumul Lilicea Vreariei.

De altfel, acest disc a fost primul album de muzica armaneasca lansat oficial de catre o casa de discuri din Romania - Cat Music.

Pentru albumul "Lilicea Vreariei", lansat in 2008, Elena a fost desemnata "Omul anului" in comunitatea aromana, iar printre cele 13 piese de pe material, se gasesc si colaborari cu Gica Coada, unul dintre cei mai mari interpreti de muzica aromana.

Elena Gheorghe a avut o multime de hituri in ultima perioada, insa cel mai recent single al ei, Autograf, nu a avut impactul celorlalte lansari. In schimb, am gasit-o in topul celor mai difuzate piese din 2015 alaturi de Glance si In bucati si cu piesa Pana dimineata, un featuring cu JJ. Anul trecut a avut o colaborare de succes cu F Charm la piesa Mama si in strainatate s-a auzit cu Senor Loco.

Ce ziceti de ideea Elenei Gheorghe?


2 comentarii

  • Şi de ce promovaţi aşa ceva pe Urban.ro? Băgaţi şi Maria Ciobanu, dacă tot v-aţi apucat, că muzica noastră populară nu e mai prejos. winking

  • Piesa Mama nu a fost un succes.Este in topul difuzarilor radio pe 2015 cu Ecou si Pana dimineata(difuzate cu precadere de Magic fm si Europa fm),lansate in 2013 si piesa In bucati,lansata in 2014,dar care nu e a ei.Nu stiu ce face in ultima perioada.E evident ca la noi prind piesele pop,emotionale.

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL