Elena Gheorghe - Pana la stele (live)

Elena Gheorghe la face o surpriza fanilor cu ocazia Zilei Indragostitilor si lanseaza piesa Pana la stele in varianta live. Si pentru ca surpriza sa fie completa, cantareata le ofera fanilor imagini inedite de la nunta sa.

 

“Nu e deloc intamplatoare alegerea acestei piese pentru lansarea de Ziua Indragostitilor. Toate cuplurile de indragostiti au cate o piesa, un refren, care spun povestea sau poarta emotia istoriei lor de iubire. Pentru mine si Cornel, jumatatea mea de 11 ani, aceasta piesa e “Pana la stele”. O cant mereu cu gandul la el, a fost refrenul pe care am dansat la nunta noastra, e melodia care, de fiecare data, ne aminteste de toate momentele minunate ale povestii noastre de iubire. Si imi doresc ca, odata cu ea, sa transmitem tuturor celor care asculta versiunea live-session, increderea in forta incredibila a iubirii si pofta de a pretui sau cauta, pentru cei single, sufletul-pereche”, declara Elena.

Pana la stele e un alt track lansat de cantareata in cadrul proiectului sau Love Moments  - Live Sessions, inceput in luna ianuarie. La fiecare doua saptamani, Elena lanseaza o alta piesa in variata live, inregistrata alaturi de band-ul ei. Prima piesa din acest proiect a fost Eminescu, si o puteti asculta aici, iar la radio o regasim pe cantareata cu hitul In Bucati, piesa lui Glance, produsa de Kazibo. 

Ce ziceti de Pana la stele live? Dar de ideea Elenei de a folosi imagini de la propria nunta?


Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL