Ellie White - Impossible (cover James Arthur)

De ziua ei de nastere, Ellie White si-a surprins fanii postand pe YouTube un clip in care apare interpretand, in varianta acustica, celebra piesa „Impossible” cu care James Arthur, castigatorul X Factor UK, a cucerit topurile internationale.

“Este una dintre piesele mele preferate si o dedic tuturor celor care lupta pentru visurile lor. Nimic in viata nu-i imposibil, iar, daca iti doresti ceva cu adevarat, atunci trebuie sa lupti pentru ca dorintele tale sa devina realitate”, a declarat Ellie White.

Solista isi surprinde in ultima vreme fanii postand pe contul ei oficial de YouTube clipuri in care apare cantand variante acustice ale unor piese proprii sau coveruri ale pieselor celebre.

Astfel a fost si cazul piesei "Privirea ta", hitul pe care il canta, in urma cu zece ani, alaturi de DJ Project. Noua varianta a piesei preferate a indragostitilor din Romania este in stil unplugged si ii pune in valoare artistei in mod exceptional vocea.

Inregistrarea "Privirea ta" a fost postata pe Youtube chiar de Valentine’s Day, iar in cadrul acesteia cantareata apare purtand unul din tricourile concepute chiar de ea, cu mesaje de dragoste, ce vor fi disponibile in curand pe siteul sau oficial.

LIKE it?


2 comentarii

Adauga comentariu
 
CONCURSURI & URBAN.RO SOCIAL